Παρασκευή 16 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοντά τα ποδάρια του προβοκάτορα

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Μάστορας» στη σπέκουλα και την προβοκάτσια είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος και χτες στη Βουλή ανέλαβε εργολαβικά το βρώμικο χτύπημα σε βάρος του ΚΚΕ. Μόνο που επαναλαμβάνει την ίδια χιλιοπαιγμένη συκοφαντία, παρόλο που κατ' επανάληψη έχει απαντηθεί και διαψευσθεί...

Αναρωτιέται, δήθεν, ο Γ. Καρατζαφέρης, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΚΕ: «Εσείς δεν είστε το κόμμα που αρνείται τον έλεγχο της πολιτείας; Το έχει πει κατ' επανάληψη η Γενική Γραμματέας σας».

Τι έχει πει κατ' επανάληψη η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ; Διαψεύδοντας τον Γ. Καρατζαφέρη, η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου στις 15/7/2009 για το σχεδιασμό της κυβέρνησης να επιβάλει αποκλειστική επιχορήγηση των κομμάτων από το κράτος, είχε επαναλάβει για πολλοστή φορά τα παρακάτω:

«Πραγματοποιείται ετήσιος έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στις δαπάνες που χρηματοδοτούνται από το κράτος.

Πραγματοποιείται έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στις εκλογικές δαπάνες που επίσης χρηματοδοτούνται από το κράτος.

Γίνεται έλεγχος από το ΙΚΑ για τις καταβαλλόμενες ασφαλιστικές εισφορές.

Γίνεται έλεγχος απόδοσης από την αρμόδια Εφορία του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, του ΕΤΑΚ κ.ά.

Σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα του Κόμματος για την ημερήσια έκδοση του "Ριζοσπάστη", την έκδοση μαρξιστικού βιβλίου, την έκδοση πολιτικού, λογοτεχνικού βιβλίου, τη ραδιοτηλεοπτική προβολή των θέσεών μας και της πολιτικής μας μέσω του "902", έχουμε αποδεχθεί το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο και αυτές τις λειτουργίες μας τις εκτελούμε μέσω επιχειρήσεων που έχουν τη μορφή ανώνυμης εταιρείας. Αυτές οι επιχειρήσεις υπόκεινται τακτικά σε πλήρη λογιστικό, νομικό, ασφαλιστικό και φορολογικό έλεγχο».

Επίσης, η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος είχε υπογραμμίσει: «Η αποκαλούμενη ιδιωτική χρηματοδότηση του ΚΚΕ αφορά αποκλειστικά το Κόμμα και τις συνδρομές - ενισχύσεις. Επομένως δεν είναι ιδιωτική με κριτήρια επιχειρησιακά, επιχειρηματικά». Το ψέμα και ο προβοκάτορας έχουν τελικά πολύ κοντά ποδάρια...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ