Τετάρτη 14 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αριθμ. Πρωτ.: 68465

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού του Π.Δ. 407/80

στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην, υπ' αριθμ. 10Τ8/30-6-2010, Γενική Συνέλευσή του, αποφάσισε να προσλάβει για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 ένα/μία διδάσκοντα/ουσα, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος, βάσει του Π.Δ. 407/80 για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας του μαθήματος «Ειδικά θέματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν στη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ή να ταχυδρομήσουν), μέχρι και την Τρίτη 31 Αυγούστου 2010 τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση υποψηφιότητας

2. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών και πιστοποιητικά ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ εφόσον οι τίτλοι σπουδών αποκτήθηκαν στο εξωτερικό

3. Βιογραφικό σημείωμα και υπόμνημα εργασιών σε τέσσερα (4) αντίτυπα

4. Επιστημονικές εργασίες (ένα φάκελο)

5. Πιστοποιητικό υγείας και φυσικής καταλληλότητας της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί το αργότερο μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιλογής.

* Το πιστοποιητικό γέννησης, στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος αποκτήσεως της Ελληνικής ιθαγένειας, θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία.

* Το αντίγραφο Ποινικού Μητρώου δικαστικής χρήσης και το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α' θα αναζητηθούν αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίας οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος (στεγάζεται στο 2ο όροφο του κτιρίου της Παιδαγωγικής Σχολής, τηλ: 2310-995050) ή στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση:

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Γραμματεία Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Πανεπιστημιούπολη 54124, Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη 9 Ιουλίου 2010

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Γεώργιος Γρόλλιος


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ