Κυριακή 11 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ
Χαιρετίζουν και στηρίζουν τους αγώνες του ΠΑΜΕ

Στην οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ συμβάλλουν και εργαζόμενοι Ελληνες μετανάστες από το εξωτερικό. Χαρακτηριστική είναι η προσφορά που έκαναν μετανάστες που ζουν στο Τορόντο, συνεισφέροντας στην οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Σε μήνυμά τους σημειώνουν:

«Μετανάστες που ζούμε και εργαζόμαστε στην πόλη του Τορόντο Καναδά χαιρετίζουμε τους ταξικούς αγώνες που διεξάγει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο ενάντια στα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενοι με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, επίσης και κόμματα του ευρωμονόδρομου, της ΓΣΕΕ και το βρώμικο προβοκατόρικο ρόλο που παίζουν ορισμένα ΜΜΕ στο όνομα της οικονομικής κρίσης του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος.

Εκφράζουμε τη συναγωνιστική μας αλληλεγγύη. Πάντα μπρος χωρίς επιστροφή. Πιστεύουμε στην εργατική τάξη της Ελλάδας σε συμμαχία μαζί με άλλες λαϊκές δυνάμεις χαράζει το δρόμο για μια κοινωνία όπου θα διαφεντεύει την οικονομία και τον παραγόμενο πλούτο. Για τη λαϊκή οικονομία και λαϊκή εξουσία.

Σε όλο αυτόν τον αγώνα συμβάλουμε και με την οικονομική εξόρμηση που διεξάγει το ΠΑΜΕ προσφέρουμε συνολικά 1.550 δολάρια. Συγκεκριμένα, προσφέρουμε σε δολάρια Καναδά τα αντίστοιχα ποσά: Παναγιώτα Νικολάου (200), Λουκάς Παπαϊωάννου (200), Χαρίλαος Παναγιωτίδης (100), Α.Μ (100), Σοφία και Τάσος Ισχυρόπουλος (100), Αντώνης Φούντος (100), Lois Nield (100), Λάκης Παπαδόπουλος (100), Κώστας Γιαννάδης (100), Πέτρος Αθανασιάδης (50), Βούλα και Γιάννης Κωνσταντινίδης (100), Θανάσης Παρλάνης (100), Τ.Ζ (50), Α.Π (50)».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ