Τρίτη 6 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο Αδ(όλφος) Γεωργιάδης...

Ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός, ο οποίος διαφήμιζε (από την τηλεόραση του ΛΑ.Ο.Σ. και του Καρατζαφέρη) το βιβλίο του φασίστα Πλεύρη, με τίτλο «Οι Εβραίοι».

Στο εμετικό αυτό πόνημα, ο Πλεύρης, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασι και τρόπο ζωής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν ήσαν εγκληματίαι... αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό... είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής... απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής».

*

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Πλεύρης, εκτός από υμνητής των ναζί, από ιδρυτής του ναζιστικού μορφώματος της «4ης Αυγούστου» και συνεργάτης της χούντας των συνταγματαρχών, είναι και δρων πολιτικό πρόσωπο.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που ο Καρατζαφέρης συμπεριέλαβε ως υποψήφιο του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α΄ Αθήνας στις εκλογές του 2004.

*

Ο φασίστας Πλεύρης, στο πόνημα που προαναφέραμε, εκτός από τον Χίτλερ και από τα «Ες - Ες», δείχνει τη συμπάθειά του και προς ένα ακόμα πρόσωπο.

Αυτό το πρόσωπο είναι μάλιστα και το μοναδικό, το οποίο ο Πλεύρης το ευχαριστεί δημοσίως και θερμά, μέσα από τον πρόλογο του πολυσέλιδου οχετού του. Γράφει συγκεκριμένα:

«Ευχαριστώ τον Αδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσιάση το βιβλίον στην τηλεόρασιν»...

*

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο παρ' ολίγον συνάδελφος του κ. Ψινάκη, ο κύριος που όταν βγαίνει στην τηλεόραση

(και δεν κάνει δηλώσεις σχετικά με τις επιδόσεις της συμβίας του στα «ριάλιτι»)

διαφημίζει τα γερμανοτσολιάδικα κηρύγματα του υμνητή των ναζί, του Πλεύρη,

είναι ο ίδιος κύριος, ο Γεωργιάδης δηλαδή, που

(για λογαριασμό του ΛΑ.Ο.Σ. - του κόμματος που πριν από τον Γεωργιάδη είχε υποψήφιο τον Πλεύρη),

εμφανίστηκε την Παρασκευή στη Βουλή και αφού αποκάλεσε τα μέλη του ΠΑΜΕ «κακοποιούς» και το ΠΑΜΕ «εγκληματική» οργάνωση, αντέτεινε στους βουλευτές του ΚΚΕ ότι είναι... «Γερμανόψυχοι»!

*

Αυτό το είπε - για τους κομμουνιστές! - ο κύριος που

εξυμνεί την «4η Αυγούστου» των Μεταξά και Μανιαδάκη, το είπε ο υμνητής εκείνης της χούντας που παρέδωσε τους Ελληνες κρατούμενους πατριώτες κομμουνιστές στους Γερμανούς εισβολείς του Χίτλερ!

Το είπε ο χουντόψυχος, ο ναζιστόψυχος και ο γερμανόψυχος Γεωργιάδης!

*

Σημαντικότερο, όμως, και από την παραπάνω περιγραφή των καταγωγίων στα οποία μπορεί να φτάσει ο γκεμπελισμός, είναι τούτο: Στην έναρξη της τοποθέτησής του στη Βουλή, ο Γεωργιάδης είπε (αντιγράφουμε από τα πρακτικά):

«...αισθάνομαι την ανάγκη και ως πολιτικός και ως ιστορικός να δώσω συγχαρητήρια στον αξιότιμο κύριο πρωθυπουργό, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή των Ελλήνων είπε επιτέλους ορισμένα πράγματα που πρωθυπουργοί εδώ και τέσσερις δεκαετίες αρνούνται να πουν προς το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Εχουμε παραχαϊδέψει αυτό το κόμμα...».

*

Κατόπιν όλων αυτών, δεν έχουμε παρά να «συγχαρούμε» τον πρωθυπουργό, το ΠΑΣΟΚ και ολόκληρη την κυβέρνηση για τους θαυμαστές τους, όπως ο Γεωργιάδης.

Δεν έχουμε, δε, καμία απορία ότι τα αισθήματα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. είναι αμοιβαία.

Αλλωστε, σε αντίθετη περίπτωση, ούτε το μνημόνιο με το ΔΝΤ θα το ψήφιζαν μαζί, όπως το ψήφισαν, ούτε τις συκοφαντίες, τον αντικομμουνισμό και τις προβοκάτσιες (π.χ. εταιρεία «Γερμανός», «Αγνωστος Στρατιώτης») θα τις έκαναν μαζί, όπως τις κάνουν, ούτε ο Πάγκαλος θα δήλωνε ότι είναι «φίλος του Καρατζαφέρη», ούτε ο Καρατζαφέρης θα ευχόταν «μακάρι να είχαμε άλλους είκοσι Πάγκαλους»...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Ψήνεται» η συνεργασία με ΝΔ(2014-08-20 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2012-05-17 00:00:00.0)
Καιροσκοπισμός και υποκρισία δίχως όρια(2012-02-21 00:00:00.0)
Μαύρη... «μαυρίλα»!(2011-09-23 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2009-05-27 00:00:00.0)
ΛΑ.Ο.Σ.(2008-07-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ