Πέμπτη 1 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Σήμερα η σύσκεψη στον Πειραιά

Συνεχίζεται η οικονομική εξόρμηση

Στην Αθήνα συνεδριάζει την Κυριακή στις 8.30 π.μ. η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΜΕ προκειμένου να συζητήσει τα βήματα που έχουν γίνει για την ανασυγκρότηση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Επίσης, σήμερα, η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ καλεί σε πλατιά σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστικών παρατάξεων στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Σύσκεψη πραγματοποιεί επίσης σήμερα και η Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ στις 7.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο. Ανάλογη σύσκεψη πραγματοποίησε χτες και η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ.

Την ίδια στιγμή, με καθαρό το στόχο να μην επιστραφεί ούτε ένας λαχνός, οι ταξικές δυνάμεις μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία της μάχης για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης του ΠΑΜΕ, που δίνεται με τη μορφή της λαχειοφόρους αγοράς και ολοκληρώνεται στις 6 Ιούλη. Η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ είναι κρίσιμη και αναγκαία όσο ποτέ για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η δράση του, ενάντια στη σφοδρή επίθεση του κεφαλαίου στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ