Παρασκευή 25 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
26η ΙΟΥΝΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ
Πλήθος εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα

Στη Θήβα και στη Λιβαδειά το 5ο Πανελλαδικό Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την 26η Ιούνη, την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνονται τις επόμενες μέρες διάφορες δραστηριότητες και δρώμενα.

  • Τα παραρτήματα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) πραγματοποιούν πολύμορφες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ στη Θήβα θα πραγματοποιηθεί το 5ο Πανελλαδικό Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων του ΕΣΥΝ, αύριο Σάββατο, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ. Στις εκδηλώσεις του θα συμμετέχουν αθλητικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι, μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, ενώ θα μιλήσει εκπρόσωπος του ΕΣΥΝ. Το Φεστιβάλ θα κορυφωθεί με ανάλογες εκδηλώσεις την Τετάρτη 30 Ιούνη στη Λιβαδειά, στο θέατρο Κρύας, στις 8.30 μ.μ.
  • Το πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» οργανώνει σήμερα Παρασκευή στο Θησείο περίπτερα ενημέρωσης (7.30 μ.μ.) και θεατρική παράσταση Καραγκιόζη «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος όφις» (9 το βράδυ). Στις 26 Ιούνη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα, 11 π.μ.-7 μ.μ., εκθέσεις κεραμικής, μάσκας, κούκλας, φωτογραφίας, γραφιστικής, ζωγραφικής.
  • Το Κέντρο Πρόληψης των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, σήμερα Παρασκευή, πραγματοποιεί εκδήλωση στις 7 το απόγευμα, στο Δάσος Χαϊδαρίου (πεζόδρομος Ηρ. Πολυτεχνείου) με συναυλία μουσικών συγκροτημάτων, ζωγραφική σε μπλούζες, αφήγηση παραμυθιού. Το Σάββατο θα γίνει εκδήλωση στο Αιγάλεω (άλσος, Μπαρουτάδικο) στις 7 το απόγευμα.
Αύριο, Σάββατο 26 Ιούνη
  • Γιορτή στο δρόμο διοργανώνει το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», στην οδό Τήνου (ανάμεσα Πατησίων και Ι. Δροσοπούλου), καθώς και στο κτίριο που στεγάζεται το Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11.30 το βράδυ.
  • Το ΚΕΘΕΑ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, στην πλατεία Ομονοίας (πεζόδρομος Δώρου, πλησίον Εθνικής Τράπεζας) από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ.
  • Η θεατρική ομάδα της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης «18 ΑΝΩ» θα ανεβάσει τη θεατρική παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου (Αγία Παρασκευή), στις 9 μ.μ.
  • Η ομάδα της θεραπευτικής κοινότητας του Δικτύου Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ - ΟΚΑΝΑ, στις 11.30 το πρωί, περνά από το Ρίο στο Αντίρριο και «χτίζει» τη 12η Γέφυρα προς την καθαρή ζωή (ξεκινούν από τη δυτική προβλήτα Ρίου).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ