Παρασκευή 25 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λύσσαξαν, γιατί θέλουν το λαό γονατισμένο

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την επίθεση σε βάρος του Κόμματος

Σε ανακοίνωση για τη βρώμικη επίθεση κατά του ΚΚΕ, το Γραφείο Τύπου του Κόμματος σημειώνει:

«Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα για την τρομοκρατική και συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσαν κατά του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ η κυβέρνηση με το συνεταίρο της ΛΑ.Ο.Σ., η ΝΔ και τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας, με αφορμή την απεργία στο λιμάνι. Οι συκοφαντίες και οι απειλές στρέφονται κατά των εργαζομένων, για να αποδεχτούν το Μνημόνιο.

Θέλουν να έχει ο λαός το κεφάλι κάτω. Να σέρνεται υπακούοντας στις στημένες αποφάσεις των δικαστηρίων, που βγάζουν όλες τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, κάθε αγώνα που τους βάζει εμπόδιο στην επιδίωξη να πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα δεινά της κρίσης.

Τη ζωή του λαού διαλύουν τα αλλεπάλληλα κύματα της αντιλαϊκής επίθεσης και όχι οι απεργίες των εργαζομένων, ούτε το ΚΚΕ, όπως ισχυρίζονται προκλητικά η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της πλουτοκρατίας στα ΜΜΕ, που βάλθηκαν να τσακίσουν το δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν.

Δεν υπάρχει απεργία και κινητοποίηση κατά του κεφαλαίου που να μην επιφέρει και κάποιες συνέπειες και σε κάποια τμήματα του λαού, όμως αυτές είναι προσωρινές. Μόνιμες θα είναι όμως οι μαύρες μέρες, αν ο λαός σκύψει το κεφάλι.

Πρέπει να αφήσει αδιάφορο όλο το λαό η γνώμη που έχουν για το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών μονοπωλίων. Οι απεργιακοί αγώνες είναι τιμή της εργατικής τάξης και έτσι την βλέπουν εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ευρώπη.

Η βρώμικη επίθεση δε θα περάσει. Οποιο μέσο και αν χρησιμοποιήσουν δεν πρόκειται να κάμψουν το Κόμμα μας, δεν πρόκειται να κάμψουν τις χιλιάδες των εργαζομένων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Οι μηνύσεις εναντίον συνδικαλιστικών στελεχών των ναυτεργατών μόνο δύναμη μας προσθέτουν, μόνο αγανάκτηση προσθέτουν στους εργαζόμενους που υποφέρουν.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν με ξεσηκωμό υπεράσπισης της ζωής τους. Η επίθεση κατά του ΚΚΕ είναι επίθεση εναντίον των δικαιωμάτων τους».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Βρώμικη επίθεση ενάντια στον αγώνα των χαλυβουργών(2011-12-13 00:00:00.0)
Σηκώστε κεφάλι, στηρίξτε τη «Λαϊκή Συσπείρωση»(2010-09-23 00:00:00.0)
Ανάγκη ταξικής συσπείρωσης(2010-07-14 00:00:00.0)
Απάντηση θα δώσει ο λαός(2010-07-03 00:00:00.0)
Η επίθεση κατά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ δε θα περάσει(2010-04-30 00:00:00.0)
"H τρομοκρατία δε θα περάσει"(1996-11-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ