Κυριακή 20 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ χωρίς σταματημό ως τις 23 Ιούνη

Ούτε λεπτό χαμένο μέχρι την Τετάρτη, μέρα της απεργίας. Κάνουμε ταμπούρια της μάχης για την επιτυχία της απεργίας τα εργοστάσια, τους τόπους δουλειάς, τις εργατογειτονιές

  • Κυβέρνηση - ΕΕ - κεφάλαιο, με την ολόπλευρη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. και τη συναίνεση της ΝΔ, κάνουν ολοκληρωτικό πόλεμο στην εργατική τάξη. Καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις, μειώνουν δραστικά τους κατώτατους μισθούς, ειδικά στους νέους εργαζόμενους, επεκτείνουν τη μαθητεία ρίχνοντας στο σκλαβοπάζαρο των επιχειρηματιών τα παιδιά. Καταργούν τις συντάξεις δίνοντας προνοιακά επιδόματα, αυξάνουν το χρόνο δουλειάς ως το θάνατο, ξεθεμελιώνουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  • Να σταματήσουμε το έγκλημα. Μπορούμε. Ξεσηκωμός στην απεργία με το ΠΑΜΕ. Νεκρώνοντας τους τόπους δουλειάς, βουλιάζοντας δρόμους και πλατείες στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Να δείξουμε, η λαϊκή πλειοψηφία της κοινωνίας, την ανεξάντλητη δύναμή μας βάζοντας εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, διεκδικώντας τα σύγχρονα δικαιώματά μας στη ζωή. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι έχουν χρέος για το σήμερα και το μέλλον τους.

ΣΕΛ.  6  -  8,   10  -  12

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ