Πέμπτη 17 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζουν σε κλάδους και περιοχές

Καθημερινά συνεχίζεται η δράση των ταξικών συνδικάτων, Ομοσπονδιών, γενικά των ταξικών δυνάμεων για την ανάδειξη του χαρακτήρα της επίθεσης και τη δημιουργία πυρήνων αγωνιστικής συσπείρωσης και οργάνωσης των εργαζομένων σε τόπους δουλειάς και γειτονιές.

Ετσι, σήμερα, η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στον ΣΕΒ, στις 11 π.μ., για την κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, ενώ σε συντονισμό με άλλα συνδικάτα και Ομοσπονδίες θα κλιμακώσει τη δράση της τόσο για τις Συμβάσεις όσο και για το Ασφαλιστικό.

Επίσης, σήμερα, σε πλατιά σύσκεψη καλεί σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους η Γραμματεία Θριασίου του ΠΑΜΕ στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας.

Ακόμα, σήμερα, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους σε γενική συνέλευση, στις 5.30 μ.μ. (Εργατικό Κέντρο, 2ος όροφος).

Αύριο, Παρασκευή, η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ καλεί στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ξανθίππειον», σε σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών για την οργάνωση της δράσης σε κάθε τόπο δουλειάς και την επιτυχία των επόμενων κινητοποιήσεων. Στο μεταξύ, έχει ήδη καθοριστεί συλλαλητήριο για τη Δευτέρα 21 Ιούνη στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου σε γενική συνέλευση την Κυριακή 20 Ιούνη, στις 10 π.μ. στα γραφεία του συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5Β).

Η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, επίσης την Κυριακή 20 Ιούνη, στις 9.30 π.μ., πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ