Τρίτη 1 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δε μας τρομάζουν προβοκάτσιες και απειλές

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος για τη συνέντευξη Πάγκαλου

Σε σχόλιο για τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο κυριακάτικο «Βήμα», το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Για μια ακόμη φορά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αξιοποιεί τον Θ. Πάγκαλο και αυτός το αισχρό ψέμα και τη συκοφαντία για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Τους ενημερώνουμε ότι το ΚΚΕ δεν τρομάζει από προβοκάτσιες και απειλές. Οταν από τις εκλογές του 2007, μαζί ο Θ. Πάγκαλος και ο Γ. Καρατζαφέρης οργάνωναν τις προβοκάτσιες κατά του ΚΚΕ, ήταν πολλοί εκείνοι που δεν καταλάβαιναν το λόγο, σήμερα είναι ελάχιστοι. Συκοφαντούν και απειλούν το ΚΚΕ γιατί έχουν στο στόχαστρο τα δικαιώματα, τις δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες του λαού.

Επιτίθενται βρώμικα και ύπουλα στο ΚΚΕ γιατί επιδιώκουν να υποτάξουν το εργατικό λαϊκό κίνημα που αντιπαλεύει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνη για το προβοκατόρικο ρόλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητα της συμφωνίας τους με τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ, έχουν χρέος και ευθύνη να διαχωριστούν από τις αντιΚΚΕ μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς της ηγεσίας τους και να πάρουν θέση κατά της καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ