Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ειρηνοδρομία στη Νίκαια

Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς και μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν από κοινού την 11η Ειρηνοδρομία, την Κυριακή 10 του Δεκέμβρη. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό και πραγματοποιείται για 11η συνεχή χρονιά. Η αφετηρία και το τέρμα θα είναι το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης (Μάντρα Θυσίας) και η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 π.μ.

Η συγκεκριμένη ειρηνοδρομία είναι αφιερωμένη στους λαούς, που αγωνίζονται για την ανατροπή της «νέας τάξης», που επιβάλλεται από τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Σε κοινή ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές καλούν τους κατοίκους της πόλης, τους μαζικούς φορείς, τα αθλητικά σωματεία και τους μαθητές των σχολείων, αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να εκφράσει την αντίθεσή του, στην επίθεση που δέχεται καθημερινά από τους εκπροσώπους της νέας τάξης, να συμμετάσχει ενεργά σ' αυτήν την αθλητική, ειρηνική εκδήλωση.

Οι φορείς που διοργανώνουν την εκδήλωση, εκτός από την Επιτροπή Ειρήνης, είναι οι εξής: Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων Νίκαιας, Σύλλογος Δασκάλων Νίκαιας, Ορειβατικός Φυσιολατρικός Ομιλος Νίκαιας (ΟΦΟΝ), Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας, Ενωση Σμυρναίων, Εθνική Αντίσταση, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ο Λούης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ