Τρίτη 18 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Αγωνία για τρεις

Ο ένας για γιορτή, οι άλλοι για λύπηση. Ενα... βήμα πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ, στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΟΚ γιόρτασε στην έδρα του την - δίκαιη - εξασφάλιση (από την προηγούμενη αγωνιστική) της πρωτιάς που συνεπάγεται και συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαζέψουν τα συντρίμμια τους και να καταλάβουν - σ' έναν διαγωνισμό κυριαρχίας του μονόφθαλμου στους τυφλούς - την καλύτερη δυνατή θέση (2η) στα προκριματικά του Γιουρόπα.

Στην κατάμεστη Τούμπα ο γηπεδούχος γιόρτασε, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, την επίτευξη του στόχου του. Επιβεβαιώνοντας πως ήταν το πιο συγκροτημένο σύνολο των πλέι οφ κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ με 1 - 0 (52' Μουσλίμοβιτς). Οι "κιτρινόμαυροι" για μια ακόμα φορά ήταν τραγικοί.

Ολα μηδέν (επειδή τυπικά δεν υπάρχει υπό του μηδενός) ήταν στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ολυμπιακός και Αρης μοιράστηκαν βαθμούς και αρνητικές εντυπώσεις. Σε μια αναμέτρηση που νόμιζε κανείς ότι συμμετέχουν ερασιτέχνες παίχτες ή φίλοι που απλά ξεδίνουν σε κάποια αλάνα (δηλαδή περιορισμένων δυνατοτήτων).

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: ΠΑΟΚ 16, Ολυμπιακός 8, ΑΕΚ 6, Αρης 5. Τα πάντα λοιπόν - με βασικό στόχο πλέον την 2η θέση που οδηγεί στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ - θα κριθούν την 6η και τελευταία αγωνιστική. Η ΑΕΚ (που επισημοποίησε την παραμονή του Μπάγεβιτς και την απόκτηση των Αργυρίου, Ματεντζίδη) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (που με το ζόρι θα συμπληρώσει 11άδα). Ο Αρης (επίσης με πολλές απουσίες) φιλοξενεί τον αδιάφορο ΠΑΟΚ από τον οποίο όπως φαίνεται αποχωρεί ο Φερνάντο Σάντος (μετά και το χτεσινό ραντεβού με τον Θ. Ζαγοράκη).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ