Σάββατο 15 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οσο δεν ξηλώνεις όλα τα «κάγκελα»...

«Τα μπάνια του λαού μετατρέπονται πλέον σε διασκέδαση πολυτελείας (...) μια απλή πρόσθεση των βασικών εξόδων που θα χρειαστεί να κάνει μια τετραμελής οικογένεια δείχνει ότι ένα Σαββατοκύριακο σε οργανωμένη παραλία θα κοστίσει κοντά στα 200 ευρώ, δηλαδή το 80% του επιδόματος αδείας που παίρνει από φέτος ένας δημόσιος υπάλληλος» (το θέμα στο ΕΘΝΟΣ).

Τόσο πιο βαθιά στο βυθό

«Οσο η κρίση θα τραβά μεγάλα στρώματα της κοινωνίας στον οικονομικό βυθό άλλο τόσο θα φουσκώνει η αγανάκτηση της κοινής γνώμης» (το σχόλιο επίσης στο ΕΘΝΟΣ).

Αλλαγή προσωπείου

«Να καταρτισθεί και να εφαρμοσθεί ένα λεπτομερές πολιτικό σχέδιο (...) το οποίο θα υπηρετηθεί από τους εμπειρότερους και τους ικανότερους (...) κακά τα ψέματα η σημερινή κυβερνητική ομάδα δεν αντέχει το βάρος, ούτε επαρκεί να βγάλει το κάρο από τη λάσπη» (ο Α. Καρακούσης στο ΒΗΜΑ).

Συνωστισμός επαναπροσέγγισης

«Η επαναπροσέγγιση της ιστορίας των ελληνοτουρκικών σχέσεων μέσα από τα σχολικά βιβλία των δύο χωρών ξαναμπαίνει στην ατζέντα των διμερών διαπραγματεύσεων (...) ιστορικά γεγονότα τα οποία "με αντικεινικά κριτήρια και από διεθνείς οργανισμούς είναι απολύτως λυμένα" επ' ουδενί θα τεθούν προς συζήτηση τονίζει η υπουργός Παιδείας (...) το 1821 είναι επανάσταση, η εισβολή στην Κύπρο είναι εισβολή. Αυτά είναι γεγονότα» (το θέμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ