Σάββατο 15 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΚΑΜ
Εκδήλωση στη Μακρόνησο

Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) θα πραγματοποιήσει, την Κυριακή 30 Μάη, στη Μακρόνησο, την καθιερωμένη επίσκεψη - εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Μακρονησιώτες αγωνιστές.

Η μετάβαση των προσκυνητών θα γίνει με το πλοίο ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΞΠΡΕΣ, που θα αναχωρήσει από το λιμάνι Λαυρίου στις 9 το πρωί. Η αναχώρηση του πλοίου από τη Μακρόνησο, για την επιστροφή θα είναι στις 12.15 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα γίνει στο χώρο του «ΔΕΣΜΩΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ», περιλαμβάνει ομιλία από τον αντιπρόεδρο της ΠΕΚΑΜ Γρ. Ριζόπουλο, χαιρετισμό του προέδρου του ΕΚ Λαυρίου Βαλσαμου Συρίγου, χαιρετισμό από εκπρόσωπο της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, προσκλητήριο νεκρών αγωνιστών, κατάθεση στεφάνων κ.λπ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ξενάγηση στο Α' ΕΤΟ.

Το πούλμαν της ΠΕΚΑΜ για Λαύριο θα αναχωρήσει το πρωί, ώρα 7.30 π.μ., από πλατεία Κάνιγγος.

Εκδήλωση στο Μουσείο Μακρονήσου

Επίσης, η ΠΕΚΑΜ, σε συνεργασία με τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και την Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων ΝΑΤ διοργανώνουν, το Σάββατο 5 Ιούνη, ώρα 8 μ.μ., στο Μουσείο Μακρονήσου (Αγίων Ασωμάτων 31, Θησείο), εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ (ΣΦΑ) και στον ήρωα ναυτεργάτη ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΤΑΚΗ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ