Σάββατο 15 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τους έλλειψε ο διάλογος!

Την ώρα της μεγάλης θύελλας για τους εργαζόμενους, οι κρατικοδίαιτοι εργοδοτικοί συνδικαλιστές νοστάλγησαν τα τραπέζια του διαλόγου. Ο πρόεδρος και οι δύο αντιπρόεδροι της ΟΙΕΛΕ έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΠΔΕ), με κοινοποίηση στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και λένε: «Επειδή η αναστολή του διαλόγου στο Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΠΔΕ), χωρίς να έχει αντικατασταθεί από άλλο όργανο forum διαλόγου, γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή, θα παρακαλούσαμε να συγκαλέσετε άμεσα το ΣΠΔΕ υπό τη θεσμική σας ιδιότητα, ώστε να επιχειρήσουμε από κοινού την επανενεργοποίηση του διαλόγου, τόσο αναγκαίου, κατά την άποψή μας υπό τις έκτακτες συνθήκες που ζει η χώρα».

Ξεπερνώντας κάθε όριο συμβιβασμού, ζητούν διάλογο για την Παιδεία, την ώρα που η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τη διαλύσει! Την ίδια στιγμή, που εξαπολύεται μια, άνευ προηγουμένου, επίθεση στα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων. Πάνω στη φούρια τους, ξεχνάνε ακόμα και την ιδιότητα, με την οποία κυκλοφορούν στην κοινωνία! Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι κύριοι δηλώνουν συνδικαλιστές, εκπρόσωποι των εργαζομένων!

ΥΓ: Για την ...ιστορία να πούμε ότι ο πρόεδρος του ΣΠΔΕ, Γ. Μπαμπινιώτης, στην απάντησή του, ενημέρωσε ότι έχει συντάξει την επιστολή παραίτησής του, προς την υπουργό Παιδείας. Ηταν ...άτυχοι οι συνδικαλιστές της υποταγής, πρέπει να συντάξουν κι άλλο κάλεσμα για forum!


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org