Παρασκευή 14 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο καημός για τα κέρδη...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ! Σε διαφημιστικό σποτ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού θα συμμετάσχει ο ...ίδιος ο πρωθυπουργός, προκειμένου να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα!

Αντε να δούμε τι άλλο θα κάνει αυτή η κυβέρνηση, προκειμένου να πριμοδοτήσει τα κέρδη των μεγαλο-ξενοδόχων. Μήπως θα βάλει το υπουργικό συμβούλιο να χορέψει συρτάκι;

Και μη μας πούνε ότι τα κάνουν όλα αυτά για τους μικροεπαγγελματίες του τουρισμού και τους ξενοδοχοϋπάλληλους...

Γιατί είδαμε πώς χαρατσώνουν φορολογικά τους πρώτους και πώς προσπαθούν να συρρικνώσουν τα εργασιακά δικαιώματα των δεύτερων.

Πάντως, έχουμε μεγάλη απορία γιατί εκτίμησαν ότι αν κάποιος δει σε διαφημιστικό «σποτ» τον Γιώργο Παπανδρέου θα θελήσει να έρθει στην Ελλάδα...

Οι ίδιοι οι Ελληνες, κάθε φορά που τον βλέπουν - και κυρίως κάθε φορά που τον ακούνε να αναγγέλλει κυβερνητικές αποφάσεις - τους έρχεται μια παράξενη παρόρμηση να εγκαταλείψουν την χώρα.

ΤΗ ΛΙΣΤΑ των γιατρών που φοροδιαφεύγουν και η κυβέρνηση «συνέλαβε», την είδαμε, κ. υπουργέ Οικονομικών...

Τι θα λέγατε τώρα να μας δώσετε και μία λίστα των Ανώνυμων Εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας και φορο-απαλλάσσονται, μαζί με τις φοροαπαλλαγές;

Ε, για να κάνουμε μια μικρή σύγκριση, πόσα παίρνετε και πόσα χαρίζετε (Και σας κάνουμε τη χάρη να μην προσθέσουμε όσα δίνετε στις ΑΕ, απαξιώνοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας).

Αυτά για να μη δουλευόμαστε. Και να μη θεωρεί η κυβέρνηση ότι κοροϊδεύει τον κόσμο - που πληρώνει αδρά φόρους - με τέτοιες επικοινωνιακές «φούσκες».

Αλλωστε, είναι παλιά και πάγια τακτική, κάθε φορά που αυξάνεται η φορολογία του λαού δυσβάσταχτα, να εμφανίζεται η Εφορία να «τσιμπάει» κάποιους «επώνυμους».


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ