Παρασκευή 7 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιλαϊκή συναίνεση...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ, διαγράψανε, φαγωθήκανε, κάνανε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και ό,τι άλλο θέλετε, αλλά ένα άγχος είχανε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ: Να περάσουν τα μέτρα!

Κι όποιος έχει αμφιβολία για το ...ενιαίο της αγωνίας, έπρεπε να δει τις φάτσες των βουλευτών της ΝΔ, όταν χτες υπήρξε ενδεχόμενο να απαιτηθεί διευρυμένη πλειοψηφία 180 εδρών.

Από αυτό τελικά ...ησυχάσανε (νομοθετικώς, βέβαια). Τώρα τους μένει μόνον ένα πράγμα: Η λαϊκή αντίδραση! Αυτό είναι το μεγάλο άγχος τους και με αυτό πρέπει να ξεμπερδέψουν.

Γι' αυτό και είδαμε στη Βουλή και στα δελτία ειδήσεων τη ΝΔ να αναλαμβάνει σήμερα να κατασυκοφαντήσει τη δράση του ΠΑΜΕ και τις εργατικές κινητοποιήσεις.

Αυτές ντε, που καταστρέφουν την οικονομία της χώρας. Ενώ οι πολιτικές τους τόσα χρόνια την ...έφτιαξαν!

Προφανώς, ήταν η σειρά της σήμερα, μετά τις προβοκάτσιες του ΛΑ.Ο.Σ. Θα δούμε ποιος θα αναλάβει αύριο και μεθαύριο.

Α, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ τον Καρατζαφέρη, τύφλα να 'χει ο Ξανθόπουλος στις γνωστές παλιές ελληνικές ταινίες.

Σύρθηκε ο καημένος και δυστυχής πατριώτης σε ένα «αναγκαστικό ναι» για την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Για να διασωθούν τα ιδεώδη και η χώρα.

Αναγκάστηκε να συμφωνήσει στις θυσίες του λαού που τόσο αγαπά, ώστε να έχει κόμμα με το ίδιο όνομα.

Τι άλλο θα αναγκαστεί πια να κάνει για την πατρίδα αυτός ο άνθρωπος; Λυπηθείτε τον και μην τον βάζετε σε τέτοια διλήμματα.

Τώρα, βέβαια, γιατί ...ήξεραν και οι πέτρες το τι ακριβώς θα κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ., πριν το ανακοινώσει ο Καρατζαφέρης, είναι μέγα μυστήριο...

Μήπως γιατί είναι από τα συνεπέστερα κόμματα στην υποστήριξη των συμφερόντων του κεφαλαίου - ανεξαρτήτως κυβέρνησης; Λέμε, μήπως!


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ