Παρασκευή 7 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Διαδίδουμε πλατιά την πρόταση διεξόδου του Κόμματος

Μια ηχηρή απάντηση στους εκβιασμούς της πλουτοκρατίας, ένα στεντόρειο «όχι» στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση με τη συναίνεση της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. και μια μαχητική ένδειξη της δύναμης που έχει στα χέρια του ο ίδιος ο λαός. Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΚΚΕ στις 15 του Μάη στις 12 το μεσημέρι στο Πεδίον του Αρεως, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Παράλληλα με την πρωτοπόρα ασίγαστη καθημερινή δράση στους τόπους δουλειάς, οι κομμουνιστές σε κάθε πόλη και χωριό, απλώνουν το κάλεσμα του ΚΚΕ προς το λαό ότι ήρθε η ώρα, δεν πρέπει να διστάσει, τώρα να συστρατευθεί με το ΚΚΕ, να συνταχθεί με την ανάγκη ανασυγκρότησης του εργατικού και λαϊκού κινήματος και ανάπτυξης της πάλης σε ρήξη και σύγκρουση με τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό.

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ οργώνουν τους τόπους δουλειάς και τις λαϊκές γειτονιές απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα. Καταρτίζουν πλούσιο και πολύμορφο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, ώστε να φτάσει το αγωνιστικό σάλπισμα σε κάθε εργοστάσιο, γραφείο, βιοτεχνία, χωράφι, πανεπιστήμιο, σε κάθε λαϊκή αγορά και μικρομάγαζο. Να εκλαϊκευτεί και να διαδοθεί πλατιά η πρόταση του ΚΚΕ για φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση, για ανάπτυξη προς όφελος του λαού, για τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ