Τετάρτη 28 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ για τσάκισμα των λαϊκών αγώνων

ΚΚΕ: Εργατική τάξη, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχή αγροτιά, νεολαία ακόμα πιο αποφασιστικά να οργανώσουν την πάλη τους, με μαζικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ την Πρωτομαγιά, με μεγάλη συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα ξετυλιχτούν. Να σειστεί η Αθήνα στις 15 Μάη, μέρα πραγματοποίησης του πανελλαδικού συλλαλητηρίου του ΚΚΕ

  • Με στόχο το λαό και πρώτα από όλους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που αγανακτούν από τη βάρβαρη πολιτική του, ο Γ. Παπανδρέου, υπουργοί και βουλευτές του εξαπέλυσαν χτες τρομοκρατική ιδεολογική επίθεση κατά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, αποφασισμένοι να τσακίσουν κάθε αντίσταση των εργαζομένων, σε συγχορδία με ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. Οι ελπίδες τους είναι φρούδες. Οι εργατικές κινητοποιήσεις, μαζί με τις μορφές πάλης και με την περιφρούρηση που τις συνοδεύουν, αποτελούν τιμητική εικόνα για τους εργαζόμενους και παράδειγμα το οποίο συγκινεί χιλιάδες εργαζόμενους άλλων χωρών της ΕΕ.
  • Οι εργαζόμενοι, που μάχονται στα λιμάνια, έξω από τα ξενοδοχεία και τα εργοστάσια και περιφρουρούν τις απεργίες τους, καθώς και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους που η κυβέρνηση τσαλαπατάει. Είναι η τιμή της εργατικής τάξης, για την οποία οι κυβερνώντες και οι σύμμαχοί τους τρέμουν μήπως ξεσηκωθεί ολόκληρη. Αυτό επιχειρούν να αποτρέψουν. Η επίθεση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ κατά του ταξικού εργατικού κινήματος και του ΚΚΕ δείχνει ποιους οι εργαζόμενοι πρέπει να αφήσουν και με ποιους να πάνε.

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ