Τετάρτη 28 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΤΕΡΝΑ»: Στην απόλυση τεσσάρων εργατών προχώρησε η επιχείρηση σκυροδέματος «ΤΕΡΝΑ», στα Τρίκαλα, με το πρόσχημα ότι «δεν υπάρχει δουλειά». Επίσης, απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες παραμένουν οι 30 εργαζόμενοι της εταιρείας «ΕΔΡΑΣΗ». Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε χτες κλιμάκιο της Γραμματείας Τρικάλων του ΠΑΜΕ, απευθύνοντας κάλεσμα αντίστασης και αντεπίθεσης για να αποκρούσουν την αντεργατική - αντιλαϊκή επίθεση που δέχονται.

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: Στάσεις εργασίας και κοινή συγκέντρωση πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι σε μπλε λεωφορεία, τραμ, μετρό, ηλεκτρικός, τρόλεϊ. Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

ΜΕΤΑΛΛΟ: Σε 3ωρη στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι μεταλλεργάτες, μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ), από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 μ.μ. Η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) Μετάλλου καλεί τις ταξικές δυνάμεις, τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που οργανώνουν στην Ομόνοια, στη 1 μ.μ.

«ΕΔΡΑΣΗ»: Σε τρεις απολύσεις προχώρησε η εργοδοσία της εταιρείας «ΕΔΡΑΣΗ», στο κεντρικό εργοτάξιο. Οι εργάτες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας όλες αυτές τις μέρες απαιτώντας την πληρωμή δεδουλευμένων τριών μηνών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ