Τετάρτη 28 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2010
Μόνο οι ταξικοί αγώνες έχουν αποτέλεσμα

Σε μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ καλούν συνδικαλιστικές οργανώσεις

«Η 1η Μάη αποτέλεσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης, προβληματισμού και φρονηματισμού της εργατικής τάξης, αποτελεί αφετηρία για νέους σκληρούς ταξικούς αγώνες σε ιδιαίτερα δύσκολες και σύνθετες συνθήκες για την τάξη μας» σημειώνει σε ανακοίνωσή της για την Πρωτομαγιά η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του Σαββάτου στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.

«Είναι στο χέρι μας να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Απαιτείται γι' αυτό συσπείρωση της εργατικής τάξης. Στον πόλεμό τους απαντάμε με πόλεμο. Συντασσόμαστε με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με το ΠΑΜΕ. Γυρίζουμε την πλάτη στη συμβιβασμένη συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΣΕΕ που έκανε τα πάντα για να υπονομευτούν οι ταξικοί αγώνες» επισημαίνει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, που καλεί το Σάββατο σε προσυγκέντρωση στα γραφεία της στις 10 π.μ.

«Σήμερα υπάρχουν όλες οι υλικές προϋποθέσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά να έχουμε σημαντική βελτίωση της ζωής μας στην εργασία, στο εισόδημα, στην υγεία, στη μόρφωση, στον αθλητισμό, στην πολιτιστική δραστηριότητα» σημειώνει και ο Σύλλογος Παρασκευαστών Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΤΕΠ) καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου το Σάββατο στις 11 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ