Παρασκευή 23 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για το ΚΚΕ νόμος είναι το δίκιο του εργάτη

Δήλωση του Μάκη Μαΐλη για την τοποθέτηση του διευθυντή του ρ/σ ΣΚΑΪ κατά του ΚΚΕ

Με δήλωσή του, για την τοποθέτηση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ», ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Ο διευθυντής του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε σήμερα (σ.σ. χτες) από την εκπομπή του ότι "το ΚΚΕ είναι κόμμα που δεν σέβεται τη νομιμότητα, γι' αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά από την εκπομπή του ανακοίνωση του Κόμματος".

1. Η δήλωση του Μπ. Παπαδημητρίου προδίδει αδυναμία αντιπαράθεσης με επιχειρήματα στις θέσεις του ΚΚΕ.

2. Το ΚΚΕ αντιπαλεύει τη νομιμότητα που υπερασπίζεται ο διευθυντής του ΣΚΑΪ και ο σταθμός γενικότερα, δηλαδή τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη της. Για εκείνους νόμος είναι το δίκιο του κεφαλαιοκράτη, ενώ για το ΚΚΕ νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου λαού.

3. Η προβολή των θέσεων του ΚΚΕ από τον ΣΚΑΪ, έτσι κι αλλιώς, είναι περίπου μηδαμινή. Επομένως, δε θα αφαιρέσουν και πολλά με το να αποκλείσουν τελείως την παρουσίαση θέσεων του ΚΚΕ από το σταθμό. Πλατιές λαϊκές δυνάμεις δείχνουν ενδιαφέρον για να πληροφορηθούν την πολιτική του ΚΚΕ και βρίσκουν τον τρόπο για να το κάνουν. Δε χρειάζονται τον ΣΚΑΪ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ