Τρίτη 20 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΠΕΡΓΙΑ 21 και 22 ΑΠΡΙΛΗ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΑΖΙΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Με τη στήριξη του εργοδοτικού συνδικαλισμού η εργοδοσία του Καζίνο Θεσσαλονίκης, μετά τις απολύσεις, που διαδέχθηκαν την επιβολή της εκ περιτροπής εργασία, προχώρησε σε νέα επίθεση πληρώνοντας τους μισθωτούς εργαζόμενους ως ωρομίσθιους. Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο οι εργαζόμενοι αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 22 Απρίλη στις 10.30 το πρωί στο Αγαλμα του Βενιζέλου.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Στάση εργασίας (7.30 π.μ. έως 10 π.μ.) και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πετρούπολης διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλειά. Η δημοτική αρχή (ΣΥΝ - ΠΑΣΟΚ) αξιοποιώντας την αντεργατική νομοθεσία απασχολεί δεκάδες συμβασιούχους. Σήμερα, πολλές από αυτές τις συμβάσεις λήγουν με τη δημοτική αρχή να επικαλείται τον πρόσφατο νόμο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για να υποκριθεί ότι θέλει αλλά δεν μπορεί να ανανεώσει τις συμβάσεις. Οι εργαζόμενοι απαιτούν μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

ΕΒΓΑ: Κάλεσμα στους αντιπροσώπους της εταιρείας ΕΒΓΑ, να παλέψουν μαζί με τους εργάτες μπροστά στη 48ωρη απεργία, απευθύνει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα και την επίθεση, μιας μικρής μειοψηφίας εργολάβων, σε βάρος μελών της διοίκησης του σωματείου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ