Σάββατο 10 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Συναντήσεις με σωματεία εργαζομένων και άλλους φορείς θα έχει τις επόμενες μέρες στην Εύβοια ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Τη Δευτέρα, 12 Απρίλη, στις 10 π.μ., προγραμματίζεται συνάντηση με το σύλλογο νεφροπαθών Εύβοιας και στις 11 π.μ. επίσκεψη στο ΘΧΠ στο Βαθύ Αυλίδας.

Επίσης:

-- Σήμερα, Σάββατο 10 Απρίλη, στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο «Ναύπακτος» στη Ναύπακτο, θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 12 Απρίλη, στις 10 π.μ. αντιπροσωπεία της ΚΟΑ με επικεφαλής τον Νίκο Παπακωνσταντίνου, βουλευτή του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο «Αττικό».

Στην Αιτωλοακαρνανία

Συγκεντρώσεις για τις πολιτικές εξελίξεις, το χαρακτήρα συνολικά της κυβερνητικής πολιτικής και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ πραγματοποιεί η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή 11 Απρίλη, στις 8.30 μ.μ., στο Λουτρό Αμφιλοχίας (καφενείο του Θάνου Κώστα), με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 14 Απρίλη, στις 8 μ.μ. στο Καινούριο (καφενείο Λαμπροκωστόπουλου), με ομιλητή τον Βασίλη Νικάκη, μέλος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 15 Απρίλη, στις 8 μ.μ. στη Λεπενού (καφενείο Σταμάτη), με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου.

-- Το Σάββατο 17 Απρίλη, στις 8 μ.μ. στο Μεσολόγγι στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 18 Απρίλη, στις 11 π.μ. στην Παραλία Αστακού θα περιοδεύσει ο Νίκος Μωραΐτης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ