Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Αιφνιδιαστικά σήμερα η Κυβερνητική Επιτροπή

Συνεδριάζει σήμερα - αιφνιδιαστικά - η κυβερνητική επιτροπή, με θέμα την εξέταση της πορείας του κυβερνητικού έργου... Η απόφαση για τη σύγκληση του οργάνου έγινε γνωστή χτες, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από την Ουγγαρία, αν και αρχικά δεν προβλεπόταν στην κυβερνητική «ατζέντα» που είχε ανακοινωθεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στην αρχή της βδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση που θα έχει άτυπο χαρακτήρα, θα τεθούν τα ζητήματα της οικονομίας (λόγω και των εξελίξεων στο Χρηματιστήριο) αλλά και η πορεία ψήφισης του νομοσχεδίου για τα εργασιακά. Ταυτόχρονα, η επικαιρότητα (σ.σ.: μεταξύ άλλων το κλίμα που διαμόρφωσε η αυτοκτονία Σφηνιά), αλλά και η κινητικότητα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ (σ.σ.: τελευταία εξέλιξη η ερώτηση 60 και πλέον βουλευτών για την «Ολυμπιακή Αεροπορία»), αναγκάζει τα επιτελεία της κυβέρνησης να σκεφτούν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και το θέμα της λεγόμενης «βασιλικής περιουσίας», που δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση και στο επίπεδο αυτού του είδους των συνεδριάσεων με στόχο τον περαιτέρω αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ