Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
Κινητοποιήσεις συμπαράστασης στους Παλαιστίνιους

Δύο εκδηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποιούνται σήμερα στην Αθήνα, από μαζικούς φορείς, σε μια προσπάθεια να υπογραμμιστεί η λαϊκή αντίθεση στο έγκλημα που συντελείται στη Μέση Ανατολή.

ΕΕΔΥΕ και ΠΑΜΕ καλούν στην Ισραηλινή πρεσβεία

Στις 18:00 από κοινού η ΕΕΔΥΕ και το ΠΑΜΕ καλούν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα (Κατεχάκη και Κηφισίας). Οι δύο μαζικοί φορείς απευθύνουν πρόσκληση στους εργαζόμενους και το λαό της Αθήνας «να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση αυτή, για να εκφράσουμε όλοι μαζί την ενεργητική και δραστήρια αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και να καταδικάσουμε τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς στο έγκλημα που συντελείται (...). Είμαστε στο πλευρό των Παλαιστινίων και στηρίζουμε το δικαίωμά τους να έχουν πατρίδα. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στις βάρβαρες επιδρομές του Ισραήλ, στις δολοφονίες αμάχων και στην πολιτική των ΗΠΑ και των άλλων ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ».

Στο Περιστέρι

Επίσης στις 18:00, σήμερα, παγκόσμια ημέρα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Περιστέρι (Σαράντα Εκκλησιών και Θεόφραστου) διοργανώνεται εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Περιστερίου, το Συνδικάτο Οικοδόμων, η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη», ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ανθούπολης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Ελλη Αλεξίου», ο Σύλλογος Γυναικών Περιστερίου, το παράρτημα Περιστερίου της Π.Ε.Α.Ε.Α., και οι Συνταξιούχοι Ι.Κ.Α..

Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων

Το ερχόμενο Σάββατο, 2 του Δεκέμβρη, στις 17.30, η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων διοργανώνει συζήτηση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στα γραφεία της (Νεϊγύ 2 και Πατησίων), με ομιλητή τον δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Θανάση Παπαρήγα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ