Κυριακή 21 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατιά συζήτηση με τους εργαζόμενους και το λαό

Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, στο επίκεντρο

Σε τόπους δουλειάς και εργατογειτονιές εξορμούν πλατιά οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ
Σε τόπους δουλειάς και εργατογειτονιές εξορμούν πλατιά οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ
Με συγκεντρώσεις σε πόλεις και χωριά, με περιοδείες σε τόπους δουλειάς, μόρφωσης και εργατογειτονιές, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ συζητούν με τους εργαζόμενους και το λαό τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, στο φόντο των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών που οξύνονται με την καπιταλιστική κρίση, τη στρατηγική που επιβάλλει τα αντιλαϊκά μέτρα, την πείρα από την οργάνωση των ταξικών αγώνων και την ανάγκη αυτοί να ενταθούν το επόμενο διάστημα.

Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω συγκεντρώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ:

-- Αύριο Δευτέρα

  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ, διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο Πάτρας (αμφιθέατρο ΑΘΕ 12), στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Συγκέντρωση, με θέμα την οικονομική κρίση και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ, διοργανώνεται στο δημαρχείο Πύργου, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα.
  • Εκδήλωση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Δημαρχείου Νεμέας, στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Η αντιλαϊκή επίθεση και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ξανθίππειον».

-- Την Τρίτη 23 Μάρτη

  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνεται στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Αργος, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα.
  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ, διοργανώνεται στο ΤΕΙ Πάτρας (μικρό αμφιθέατρο), στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη, 24 Μάρτη

  • Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και η αντιμετώπιση της αντιλαϊκής θύελλας» διοργανώνει η Επιτροπή Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στον Πολυχώρο του δήμου Ηρακλείου (Πάρκινγκ Π. Λαχαναγορά) με ομιλητή τον Κώστα Ζιώγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Κορινθίας στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Γραμματέα της NE Κορινθίας του ΚΚΕ, Γιώργο Λάμπα.

-- Την Παρασκευή 26 Μάρτη

  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, διοργανώνεται στην Τρίπολη στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας (αίθουσα συνεδριάσεων), στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα.

-- Το Σάββατο 27 Μάρτη

  • Συγκέντρωση με θέμα την οικονομική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, διοργανώνεται στη Σπάρτη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα.
Στην Αττική

Συγκεντρώσεις, με θέμα την οικονομική κρίση, τις πολιτικές κυβέρνησης - ΕΕ και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ διοργανώνει η Αχτίδα Μενιδίου - Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου και χωριών της Βορειοανατολικής Αττικής του ΚΚΕ.

-- Σήμερα, Κυριακή 21 του Μάρτη: Στον Ωρωπό στο Πνευματικό Κέντρο στις 7 μ.μ. με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος.

-- Αύριο, Δευτέρα 22 του Μάρτη: Στο Ζεφύρι στο Πνευματικό Κέντρο στις 7 μ.μ. με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος. Στο Κρυονέρι στο Πνευματικό Κέντρο στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος. Στα Μέγαρα στην ταβέρνα «Διόνυσος» στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Νίκο Καλούτση, μέλος του ΝΓ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Τρίτη 23 του Μάρτη: Στο Μενίδι στο δημαρχείο στις 6.30 μ.μ. με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην Ελευσίνα, στο Εργατικό Κέντρο στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Παρασκευή 26 του Μάρτη: Στον Αυλώνα στο Πνευματικό Κέντρο στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Νίκο Καλούτση, μέλος του ΝΓ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Σάββατο 27 του Μάρτη: Στον Αγιο Στέφανο στο Πνευματικό Κέντρο στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Κυριακή 28 του Μάρτη: Στον Ασπρόπυργο στο Πνευματικό Κέντρο στις 11 π.μ. με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος.

Περιοδείες - συζητήσεις
  • Τη Δευτέρα 22 Μάρτη, στις 11 π.μ., περιοδεία στελεχών του ΚΚΕ στο νοσοκομείο «Αγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη και στις 7 μ.μ., σύσκεψη εργαζομένων στη Σταυρούπολη (στα γραφεία του ΚΚΕ).
  • Την Τρίτη 23 Μάρτη, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ και στην επισκευαστική βάση στον Πειραιά, ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Τετάρτη 24 Μάρτη, στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στο Ελληνικό, ο Σπύρος Μπότσης.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ