Σάββατο 25 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταδικάζουν ΕΣΗΕΑ και αντιστασιακοί δημοσιογράφοι

Η ΕΣΗΕΑ και ο Σύνδεσμος Αντιστασιακών Δημοσιογράφων καταδικάζουν απερίφραστα την τρομοκρατική, βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και των γραφείων του περιοδικού «ΝΕΜΕΣΙΣ», που εκδίδει η ίδια.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και αναφερόμενος στη χτεσινή εμπρηστική - βομβιστική ενέργεια εναντίον των γραφείων της βουλευτή του ΚΚΕ δημοσιογράφου Λιάνας Κανέλλη και των γραφείων του περιοδικού «ΝΕΜΕΣΙΣ», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Ν. Κιάος:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις αυτές. Στρέφονται εναντίον της δράσης των πολιτικών και εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης. Οι δημοσιογράφοι προασπίζονται με κάθε τρόπο τις αρχές αυτές και καταγγέλλουν τους δράστες τέτοιων ενεργειών, απ' όπου κι αν προέρχονται».

Ο Σύνδεσμος Αντιστασιακών Δημοσιογράφων, με δήλωση του προέδρου του και αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Νίκου Καραντηνού, καταγγέλλει με αγανάκτηση και καταδικάζει τη φασιστική βομβιστική επίθεση κατά των γραφείων της βουλευτή του ΚΚΕ δημοσιογράφου Λιάνας Κανέλλη και του περιοδικού «ΝΕΜΕΣΙΣ», που εκδίδει.

Τέτοιες άνανδρες επιθέσεις δεν μπορεί να τρομοκρατήσουν ούτε τους βουλευτές του ΚΚΕ, ούτε βεβαίως τους δημοσιογράφους, όπως η Λιάνα Κανέλλη, που αγωνίζονται για την αλήθεια και για τα δίκαια των απλών ανθρώπων. Που αγωνίζονται ενάντια στη Νέα Τάξη του Ιμπεριαλισμού και την αντιλαϊκή πολιτική. Οι αντιστασιακοί δημοσιογράφοι, που έζησαν στο πετσί τους τη βαρβαρότητα της βίας, καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τέτοιες βάρβαρες, τρομοκρατικές ενέργειες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ