Σάββατο 25 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μάχη» κορυφής

Ντέρμπι κορυφής μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας μεταξύ της Κοζάνης και του Μαρκό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας (17.00). Οι δύο ομάδες διεκδικούν μια υψηλότερη θέση από αυτή που βρίσκονται προκειμένου να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Κοζάνη θέλει τη νίκη στην έδρα της, έτσι ώστε να ξεφύγει από τους διώκτες της και να πλησιάσει τον Εθνικό. Από την άλλη, το Μαρκό, που δείχνει ότι βρίσκεται σε αγωνιστική «φόρμα», θέλει την εκτός έδρας επικράτηση προκειμένου να ξεπεράσει και τον Πατραϊκό, που δοκιμάζεται αύριο στο Κιλκίς με την τοπική ομάδα, και να «πιάσει» τη δεύτερη θέση του πίνακα.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια αρχίζουν στις 15.00 και έχουν ως εξής: Νάουσα - Αν. Καρδίτσας, Λεωνίδιο - Αχαρναϊκός και Πιερικός - Βέροια.

Αύριο ο πρωτοπόρος Εθνικός αντιμετωπίζει στο Καλοχώρι τους Λύκους (15.00) και δεν αναμένεται να συναντήσει σοβαρά προβλήματα. Τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεκινούν στις 15.00 και είναι: Κιλκισιακός - Πατραϊκός, Λαμία - Ιάλυσος και Αμπελόκηποι - Απόλλων ΚΒ.

Την Τετάρτη, στις 17.00, θα γίνει και ο τελευταίος αγώνας της 5ης αγωνιστικής μεταξύ της Χαλκηδόνας και του Ατρομήτου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org