Κυριακή 14 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ και την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής θύελλας
  • Το ΚΚΕ επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις του και ξεκινά μεγάλη εκστρατεία για την ενημέρωση των εργαζομένων, των γυναικών, των νέων, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου, για να μάθει ο λαός την αλήθεια για τις πραγματικές αιτίες της αντιλαϊκής θύελλας.
  • Να συμβάλει καθοριστικά στον πανεργατικό, παλλαϊκό ξεσηκωμό που θα αναγκάσει την κυβέρνηση και τους συμμάχους της να πάρουν πίσω τα αντιλαϊκά μέτρα, να εμποδίσει και να χαλάσει ο λαός τα γενικότερα σχέδιά τους, να δυναμώσει η πάλη για ένα σύγχρονο κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα.
  • Για την επιτυχία αυτής της μάχης, το ΚΚΕ καλεί να συμμετάσχουν οι φίλοι, οι οπαδοί του Κόμματος, να συστρατευθεί κάθε άνθρωπος με ριζοσπαστική συνείδηση, που ενδιαφέρεται και ανησυχεί για τη μοίρα του λαού μας, της χώρας μας.
  • Αυτός ο αγώνας πρέπει να συνδεθεί με το ώριμο και επιτακτικό αίτημα για ανάπτυξη προς όφελος του λαού και όχι των μονοπωλίων, για Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία. Επιβεβαιώθηκε ότι είναι δύο οι δρόμοι ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας: `Η με τα μονοπώλια ή με το λαό.

ΣΕΛ.  3  -  4

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ