Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηχηρό το μήνυμα των εργατών

Ηχηρό ήταν το απεργιακό μήνυμα που έστειλαν και οι εργαζόμενοι στο υπόλοιπο Αττικής. Με αποφασιστικότητα έδωσαν τη μάχη οι εργάτες στην «Ελληνική Χαλυβουργία» και στην «ΚΑΜΠΕΡΟΣ» στην Ελευσίνα, όπου η συμμετοχή στην απεργία ήταν καθολική, ενώ η μάχη της περιφρούρησης δόθηκε με αποφασιστικότητα από τα ξημερώματα. Συμμετοχή στην απεργία δήλωσαν και οι εργαζόμενοι στους δήμους του Θριασίου παρά τις συνεχείς απεργοσπαστικές προσπάθειες τόσο της ΠΑΣΚΕ όσο και δημοτικών αρχών ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ και ΝΔ.

Στα Μέγαρα μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων ειδικά στις κατασκευές ενώ μαχητική ήταν η συγκέντρωση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο. Τα μεγάλα εργοτάξια της «ΑΚΤΩΡ» στην περιοχή Σπάτα - Πικέρμι αλλά και στο εργοτάξιο του έργου του ογκολογικού νοσοκομείου στη Βάρης - Κορωπίου «νέκρωσαν». Στο Μέταλλο καθολική συμμετοχή είχαν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις «ΕΔΡΑΣΗ» και «Αλουμινόξ» στο Κορωπί.

Σημαντική ήταν η επιτυχία της απεργίας και στο Λαύριο, ενώ δυναμική ήταν η απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ