Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παράταση για το επίδομα ενοικίου

Η κυβέρνηση, βλέποντας ότι με δική της ευθύνη το έργο της ουσιαστικής αποκατάστασης των σεισμοπλήκτων της Αθήνας καρκινοβατεί, αναγκάζεται να δώσει παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση της επιδότησης ενοικίου ή συγκατοίκησης...

Ετσι, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Ν. Αλευράς, δίνεται η δυνατότητα στους σεισμόπληκτους της Αττικής, για τους οποίους η προθεσμία έληγε στις 14-4-2000, να υποβάλλουν αιτήσεις για την επιδότηση του ενοικίου ή συγκατοίκησης και μετά από την ημερομηνία αυτή.

Οπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΧΩΔΕ, σε αυτές τις περιπτώσεις, η επιδότηση θα χορηγείται για το χρονικό διάστημα μετά την ημερομηνία της αίτησης και δε θα υπερβαίνει την 10-9-2001. Επίσης διευκρινίζεται ότι, κατ' εξαίρεση, η επιδότηση ενοικίου και συγκατοίκησης θα πραγματοποιείται και αναδρομικά, μόνο σε περιπτώσεις που για λόγους ανωτέρας βίας, που θα πιστοποιούνται από ειδική επιτροπή της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, οι σεισμόπληκτοι δεν μπόρεσαν να υποβάλουν εμπρόθεσμη αίτηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ