Παρασκευή 29 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ. ΣΗΜΙΤΗ: Μικρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν μετά από την έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού, στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, αλλά και στην είσοδο του «Ιδρύματος Σημίτη» που βρίσκεται στον ίδιο όροφο. Αγνωστοι τοποθέτησαν το μηχανισμό στον 5ο όροφο του κτιρίου επί της Ακαδημίας 35, στο κέντρο της Αθήνας. Από την έκρηξη, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν μια μικρή εστία πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε από την έκρηξη των φιαλιδίων γκαζιού. Την ευθύνη για την επίθεση, ανέλαβε η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση» με τηλεφώνημα αγνώστου σε ραδιοφωνικό σταθμό.

ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ, λόγω σοβαρού προβλήματος της εισαγγελέως, «αρχίζει» σήμερα και ύστερα από μια βδομάδα, η τρίτη συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αμφισσας, για τη δίκη των ειδικών φρουρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: Μόνο το φορητό υπολογιστή του βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ και πρώην υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, Κ. Τασούλα, αφαίρεσαν άγνωστοι από το πολιτικό του γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Κάνιγγος 5. Οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι, ενώ η διάρρηξη έγινε αντιληπτή χθες το πρωί από τους συνεργάτες του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πόρτα του γραφείου δεν ήταν παραβιασμένη, ενώ οι χώροι του γραφείου, στον 1ο όροφο, ήταν ανάστατοι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ