Τρίτη 26 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΡΗΤΗ
Συνεχίζουν δυναμικά

Με αποκλεισμό της Νομαρχίας Χανίων και παράσταση διαμαρτυρίας στο Ηράκλειο συνεχίστηκαν και χτες οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων στην Κρήτη.

Στα Χανιά ο κτηνοτροφικός σύλλογος και οι αγροτικοί σύλλογοι του νομού που συντάσσονται με το αγωνιστικό πλαίσιο της ΠΑΣΥ, αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους στήνοντας μπλόκο με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης μπροστά από το κτίριο της Νομαρχίας.

Οι παραγωγοί συγκεντρώθηκαν στις 11 στο σημείο και έν συνεχεία κρεμώντας ένα μεγάλο πανό στην είσοδο του κτιρίου με τα αιτήματα τους κατέλαβαν το κτίριο διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ, ενώ δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους κλιμακώνοντας και με άλλες μορφές πάλης.

Χτες παρέμειναν στο χώρο καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας, ενώ νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με μουσική, ομιλίες, κ.ά.

Στο Ηράκλειο οι παραγωγοί προχώρησαν με συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Νομαρχίας στις 11 το πρωί πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας και απαιτώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Αντιπροσωπεία τους παρέδωσε το ψήφισμα με τα αιτήματα τους και εν συνεχεία με τα αυτοκίνητα τους μετέβησαν στα γραφεία της Γενικής Περιφέρειας Κρήτης όπου και εκεί προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας παραδίδοντας το ψήφισμα τους στον εκπρόσωπο της Περιφέρειας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org