Τρίτη 19 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ταξικό δίκιο...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ε, ΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Οταν πρόκειται για κινητοποιήσεις - στην προκειμένη περίπτωση των αγροτών - είναι ταχύτατη και πανταχού παρούσα! Να και η «παρακώλυση συγκοινωνιών», να και τα Αυτόφωρα!

Μην έχετε αυταπάτες ότι στην ίδια ετοιμότητα βρίσκεται και ο Χρυσοχοΐδης με τους δικούς του μηχανισμούς - που ως γνωστόν ...επιβάλλουν τη Δικαιόσυνη (Απλά το κάνουν κάπως ...επιλεκτικά).

Γενικώς άλλωστε σε αυτή τη χώρα, το μικρο ευρωπαϊκό μας παράδεισο, όταν πρόκειται να «βγουν» απεργίες παράνομες, ή να αντιμετωπιστούν κινητοποιήσεις όλα λειτουργούν ρολόι.

Υπάρχει άψογη συνεργασία, ξεπερνιέται κάθε γραφειοκρατία, παρακάμπτονται διαδικασίες και μέγιστο αγαθό γίνεται η αποτελεσματικότητα.

Σε περίπτωση φυσικά που πρέπει να εξεταστεί κάποιο εργατικό δυστύχημα, να σταματήσει κάποια εργοδοτική αυθαιρεσία, να διωχθεί ή να δικαστεί κάποιος εργοδότης (ιδίως μεγάλος) εκεί τα πράγματα πάνε ...με τον αραμπά!

Δεν αμφιβάλλουμε πάντως ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ...μεγάλο (και λίαν αμαρτωλό) παρελθόν με τις αγροτικές κινητοποιήσεις. (Θυμάστε ίσως το ξεφούσκωμα στα λάστιχα των τρακτέρ)...

Κι όση ... ανανέωση και να μας παρουσιάζουν ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Τα βασικά δηλαδή...

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για το πώς θα αξιοποιηθούν τα εμβόλια κατά της «νέας γρίπης» που δεν καταναλώθηκαν (δηλαδή τα περισσότερα) ή δουλειά ...μυρίζει άσχημα.

Και «μυρίζει» υπερκέρδη πολυεθνικών του φαρμάκου οι οποίες στα σίγουρα δε βγαίνουν χαμένες από αυτή την ιστορία όσα εμβόλια κι αν δεν πληρώσει η Ελλάδα, αφού δε θα τα παραλάβει.

Το τι έγινε, πώς έγινε και γιατί έγινε είναι προφανώς δύσκολο να διαλευκανθεί, όμως και ο πλέον ... καλοπροαίρετος άνθρωπος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει κάλα στην όλη υπόθεση.


Γρηγοριάδης Κώστας

Προφανώς δεν έχει άδικο και δεν είναι τόσο ανόητος όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ