Τρίτη 12 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ κόντρα στην αντεργατική καταιγίδα κεφαλαίου - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ

Κάλεσμα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προχωρήσουν σε απεργία στις 11 Φλεβάρη

Το ΠΑΜΕ μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση κεφαλαίου και κυβέρνησης καλεί όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας σε γενική αντεπίθεση. Να απορρίψουν τα μέτρα της κυβέρνησης και τους ισχυρισμούς της ότι πασχίζει για το γενικό καλό. Φορτώνει όλα τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους, για να στηρίξει τα κέρδη και τα προνόμια της πλουτοκρατίας.

Το ΠΑΜΕ καλεί τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα Σωματεία, όλους τους εργαζόμενους σε κάθε τόπο δουλειάς να οργανώσουν χωρίς καθυστέρηση την αντίσταση της εργατικής τάξης, να αποκρούσουν τη νέα αντεργατική λαίλαπα και να διεκδικήσουν πραγματικές αυξήσεις, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με ασφαλιστικά δικαιώματα. Μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους και τη μικρομεσαία αγροτιά, να δώσουν ισχυρή απάντηση στα σχέδια των μονοπωλίων, κυβέρνησης και ΕΕ. Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία.

Γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση να προετοιμάσουν συνεδριάσεις ΔΣ, γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, συζητήσεις στους χώρους δουλειάς, συσκέψεις των επιτροπών αγώνα, των αγωνιστικών ψηφοδελτίων, να συζητηθούν τα συμπεράσματα της προηγούμενης απεργίας και να παρθούν νέες αποφάσεις. Το επόμενο αγωνιστικό βήμα μας να είναι ένα ακόμη πιο ισχυρό χαστούκι στην εργοδοσία, στην κυβέρνηση, στη ΝΔ, στην ηγεσία του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.


ΣΕΛ.  13   -   15

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ