Παρασκευή 25 Δεκέμβρη 2009 - Κυριακή 27 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με παροδικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, στην Ηπειρο, στη Μακεδονία και τη Θράκη. Πιθανές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει στην ανατολική Στερεά, στη Θεσσαλία και το ανατολικό Αιγαίο. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ, οι οποίοι γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-12-2009 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-12-2009: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού τη Δευτέρα από τα δυτικά. Ανεμοι: στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7. Στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8. Τη Δευτέρα και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Θερμοκρασία: σε πτώση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ