Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στο 51,56% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Καμιά επανάπαυση, όλοι στη μάχη για την υπερκάλυψη!

Στο 51,56% σκαρφάλωσε το ποσοστό κάλυψης του πανελλαδικού πλάνου για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ (Δεκέμβρης - Γενάρης), μετά το τέταρτο κατά σειρά «κλείσιμο», τη Δευτέρα που μας πέρασε. Το γεγονός ότι μια βδομάδα πριν τη συμπλήρωση του πρώτου από τους δυο μήνες της Οικονομικής Εξόρμησης, το πανελλαδικό πλάνο έχει καλυφθεί στο μισό, γεννά βάσιμες προσδοκίες ότι στο τέλος του Γενάρη, με τη συμβολή όλων των Κομματικών Οργανώσεων, μπορεί και αυτή η Εξόρμηση να λήξει με υπερκαλυμμένο το πλάνο που έχει θέσει η ΚΕ του Κόμματος.

Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται τις αμέσως επόμενες μέρες να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα και να αντιμετωπιστούν καθυστερήσεις και αδυναμίες στις Κομματικές Οργανώσεις όπου εντοπίζονται. Μπροστά στις αργίες των γιορτών, και με δεδομένο ότι αυξάνονται οι δυνατότητες επαφής με φίλους και οπαδούς του Κόμματος, χρειάζεται καλό σχέδιο και θαρραλέο άνοιγμα, αντίστοιχο της μεγάλης επιρροής που έχουν οι θέσεις και η πολιτική του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και το λαό. Με στόχο, αμέσως μετά τις γιορτές, όλες οι Κομματικές Οργανώσεις να βρίσκονται σε τροχιά υπερκάλυψης, με δεδομένες τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν, ακόμα και εκεί όπου σήμερα υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις.

Η κατάταξη των Οργανώσεων Περιοχών του ΚΚΕ μετά και το τέταρτο κλείσιμο έχει ως εξής: Στην πρώτη θέση παραμένει η Πελοπόννησος με ποσοστό 73,87%, στη δεύτερη η Αθήνα με ποσοστό 58,67%, στην τρίτη ο Πειραιάς, με ποσοστό 57,48%. Ακολουθούν κατά σειρά οι οργανώσεις Αττικής με 50,30%, Θεσσαλονίκης με 50,10%, Αιγαίου με 47,35%, Κεντρικής Μακεδονίας με 46%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 45%, Κρήτης με 44,64%, Στερεάς - Εύβοιας με 44,55%, Θεσσαλίας με 40,56%, Δυτικής Μακεδονίας με 38,73%, Εξωτερικού με 38% και Βορειοδυτικής Ελλάδας με 35,60%.


Η ΚΝΕ κάλυψε το 45% του πλάνου της, ενώ οι ΚΟ «902» και «Ριζοσπάστη» 40% και 35,19% αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ