Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μάνας και γιαγιάς ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, οι κόρες της Ευγενία Φειδάκη, Κική Τσακριλή και η εγγονή της Καίτη, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση.

***

Ο Γιάννης Κουλουρούδης προσφέρει 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Δικηγόρων, στη μνήμη των γονέων του ΣΤΡΑΤΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΟΥΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης για την οικονομική εξόρμηση.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΙΩΡΓΗ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΟΧΥΛΑ προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 300 ευρώ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια

***

Στη μνήμη του ΚΟΥΡΣΑΡΑΚΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, η συντρόφισσά του Ρόζα προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Γυθείου.

***

Πρόωρα έκλεισε ο βιολογικός κύκλος του φίλου του ΚΚΕ, ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, από βαριά αρρώστια.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό

Καλό ταξίδι, σύντροφε. Ποτέ δεν είναι αργά για ένα αντίο όσο κι αν πονάει... Και πονάει. Μα σου το χρωστάμε. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ «έφυγε» κι όλοι μας χάσαμε έναν πιστό σύντροφο, έναν συνοδοιπόρο στους αγώνες. Ακόμη χάσαμε έναν καλοσυνάτο και ζεστό άνθρωπο, γεμάτο ζωντάνια και με ένα χαμόγελο πηγαίο, βγαλμένο από τα βάθη της καρδιάς του. Πιστός μέχρι την τελευταία στιγμή στο ΚΚΕ όρισε η πρώτη του σύνταξη να πάει ως συνεισφορά στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος. Γι' αυτό, η γυναίκα του Λένα και τα παιδιά του Αλεξάνδρα, Γιώργος και Χάρης προσφέρουν το ποσό των 700 ευρώ, μέσω της ΚΟ Γαλατσίου.

Καλό ταξίδι, σύντροφε Γιάννη Κατσώνη και να 'σαι ήσυχος εκεί που «κοιμάσαι». Δεν άνθισες ματαίως...

***

φωτό

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, βετεράνου του ΚΚΕ και της εργατικής τάξης που, μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του, αγωνιζόταν θαρραλέα απ' όλα τα μετερίζια: φυλακές, εξορίες, στην Εθνική Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, στην Πολιτική προσφυγιά, παρά την άσχημη υγεία του. Εφυγε χωρίς δικαίωση των οραμάτων του, όπως και τόσες ακόμα χιλιάδες αγωνιστών που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν στον αγώνα, ακόμα και τη ζωή τους. Η μνήμη του είναι για πάντα βαθιά χαραγμένη στη ζωή μας, σε μένα και τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Στη μνήμη του και στη μνήμη της μητέρας και του πατέρα μου ΕΛΕΝΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΟΥΛΗ, του αδερφού μου ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΖΟΥΛΗ που σκοτώθηκε στο Γράμμο το 1949, της πρώτης μου ξαδέλφης ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑΣ, ανταρτοεπονίτισσας, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ν. Φιλαδέλφειας.

Στεφανάτου Δέσποινα

***

φωτό

Σήμερα, 19.12.08, συμπληρώνονται 11 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγος, πατέρας και παππούς ΜΗΤΣΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγος Χρυσούλα Φιλοξενίδου

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας και συζύγου ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, για την οικονομική του εξόρμηση, μέσω της ΚΟ «Ταξιάρχη» Κορυδαλλού, 50 ευρώ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

φωτό

Στη μνήμη του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ ΑΡΜΑΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η σύζυγός του Χρυσαφούλα Αρμάου προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Εκπαιδευτικών Ν. Φωκίδας.

***

φωτό

Η Μιχαηλίδου Συμέλα προσφέρει, στη μνήμη του αδερφού της ΛΑΜΠΗ ΣΑΛΑΣΙΔΗ, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καλλιθέας.


ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ ΔΑΥΙΔ (Λάμπης)
ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ ΔΑΥΙΔ (Λάμπης)

ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ

 ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Πτολεμαίος Αρμάος
Πτολεμαίος Αρμάος

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ