Κυριακή 13 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
Ολοκληρώνονται τα διήμερα σε Λονδίνο και Τρίερ

Στο Λονδίνο θα μιλήσει σήμερα ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του Κόμματος

Ολοκληρώνονται σήμερα οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Βρετανίας του ΚΚΕ και η Νομαρχιακή Οργάνωση Γερμανίας της ΚΝΕ, σε Λονδίνο και Τρίερ αντίστοιχα με θέμα το Σοσιαλισμό.

Στο Λονδίνο, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-- Στις 12 μ., κατάθεση στεφανιού στον τάφο του Μαρξ.

-- Στις 2 μ.μ., στη Βιβλιοθήκη του Μαρξ, στην αίθουσα εθελοντών του Ισπανικού Εμφυλίου, πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του σοσιαλισμού που γνωρίσαμε και η αναγκαιότητά του σήμερα», με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στους χώρους του μουσείου, όπου βρίσκεται και το γραφείο του Λένιν, όταν έμεινε στο Λονδίνο.

Στη Γερμανία, στην πόλη που γεννήθηκε ο Καρλ Μαρξ, σήμερα Κυριακή, στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: «DDR: Οι κατακτήσεις του σοσιαλισμού, έμπνευση για τους νέους». Επίσης, την ίδια μέρα στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο σπίτι - μουσείο του Καρλ Μαρξ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ