Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ»: Σε στάσεις εργασίας ανά βάρδια (12μ. - 2μ.μ., 2 μ.μ. - 4 μ.μ., 10 μ.μ. - 12 μ.μ.) προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι της FINTEXPORT, απαντώντας στις δύο απολύσεις που πραγματοποίησε χτες η εργοδοσία.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Ξεκίνησαν χτες Δευτέρα και ολοκληρώνονται στις 15/12 οι εκλογές στην Ενωση Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγγέλματα νομού Αιτωλοακαρνανίας. Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και το συνδικαλιστικό βιβλιάριο ή το βιβλιάριο ασθενείας.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Παρατείνονται από την ερχόμενη Πέμπτη έως και το Σάββατο 12 Δεκέμβρη οι εκλογές στο σύλλογο Λογιστών Πειραιά για την ανάδειξη ΔΣ και αντιπροσώπων στο ΕΚΠ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών. Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι εκλογές θα διεξαχθούν από 4μ.μ.-9μ.μ. και το Σάββατο από τις 10π.μ.-5μ.μ.

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ»: Με τρίωρη στάση εργασίας αύριο Τετάρτη και 24ωρη απεργία στις 12 Δεκέμβρη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Χαλυβουργία» απαιτώντας την ανάκληση των 16 απολύσεων που αποφάσισε η εργοδοσία, καταργώντας τέσσερα τμήματα που υποστηρίζουν την παραγωγή.

ΙΓΜΕ: Σε λειτουργική κατάληψη του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) αποφάσισε να προχωρήσει αύριο Τετάρτη το συνδικάτο εργαζομένων των ινστιτούτου, ζητώντας ουσιαστική συζήτηση με την κυβέρνηση και να δρομολογηθούν λύσεις για τα οξυμένα προβλήματα της έρευνας και του ινστιτούτου. Οι εργαζόμενοι διαμηνύουν ότι τη βδομάδα 14 - 18 Δεκέμβρη θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ