Κυριακή 6 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΟΡΜΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ για την επιτυχία της απεργίας στις 17 Δεκέμβρη

Ούτε ώρα χαμένη. Οργώνουμε εργοστάσια, τόπους δουλειάς, εργατογειτονιές, για να γίνει πανεργατική υπόθεση η μεγάλη μάχη

  • Με τις αντιδραστικές αποφάσεις του ΕΚΟΦΙΝ και του ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κλιμακώνει την επίθεση σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, με νέες αντιδραστικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό, στο Εργασιακό, στο Φορολογικό, με περικοπές δημόσιων δαπανών για κοινωνικές ανάγκες, με «πάγωμα» μισθών. Καμιά αναμονή ή αυταπάτη. Ακατάπαυστη δράση για την επιτυχία της απεργίας στις 17 Δεκέμβρη.
  • Το κάθε ΔΣ του σωματείου, με βάση το δικό του σχέδιο να δράσει, χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να μπουν στη μάχη όλες οι δυνάμεις των σωματείων, όλα τα μέλη των ΔΣ. Το κάθε αγωνιστικό ψηφοδέλτιο συγκεντρώνεται και καθορίζει πρόγραμμα δουλειάς, καλώντας και οργανώνοντας όλους τους εργαζόμενους να απεργήσουν.
  • Να βάλουμε το θέμα για συμμετοχή στην απεργία σε όλα τα ΔΣ των σωματείων. Να οργανωθούν ομιλίες - συζητήσεις παντού. Να συζητήσουμε ζωντανά στους χώρους δουλειάς, να εξηγήσουμε στους εργαζόμενους για την ανάγκη της επιτυχίας της απεργίας και τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε. Να αποφασίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για συμμετοχή στην απεργία.
  • Το κάθε συνδικάτο να καθορίσει το σχέδιο περιφρούρησης της απεργίας, την προσυγκέντρωσή του πριν τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Να έχει το δικό του μαχητικό μπλοκ, τα συνθήματά του, τις σημαίες του.

ΣΕΛ.  2   -   4,   12   -   14

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ