Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις από την ΚΟΑ του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις πάνω σε εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής»

Οι παρουσιάσεις βιβλίων της «Σύγχρονης Εποχής» συνεχίζονται τις επόμενες μέρες από τις Οργανώσεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 9/12

-- Στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης), η Αχτίδα Βορειοανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Η διεθνής οικονομική κρίση και η θέση της Ελλάδας. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής και μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Διαμερίσματος στην οδό Πανόρμου, οι Κομματικές Οργανώσεις Αμπελοκήπων και Οργανώσεις Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Η διεθνής οικονομική κρίση και η θέση της Ελλάδας. Οι θέσεις του ΚΚΕ» (ημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ). Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Οικονομικού Τμήματός της.

Πέμπτη 10/12

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου), η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ διοργανώσει παρουσίαση του βιβλίου «Η διεθνής οικονομική κρίση και η θέση της Ελλάδας. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

Εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας» διοργανώνουν οι ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-- Στο Ρέθυμνο, την εκδήλωση οργανώνει η Οργάνωση Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, σήμερα Παρασκευή 4 Δεκέμβρη, στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα ΙΚ του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου.

-- Στα Χανιά, την εκδήλωση οργανώνει η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή 4 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ