Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το Σάββατο η εκδήλωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ

Στις 6.30 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ

Με μια διπλή εκδήλωση το Σάββατο, 5 του Δεκέμβρη, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ τιμά τον ηρωικό Δεκέμβρη του 1944 και τα διδάγματά του στο σήμερα: Στις 6.30 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό, διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα. Την ίδια μέρα, στις 11 π.μ., διοργανώνει εκδήλωση στα «Προσφυγικά» της Λ. Αλεξάνδρας, κατά την οποία θα τοποθετηθεί τιμητική στήλη για τους μαχητές του ΚΚΕ και του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ που πολέμησαν ενάντια στην αστική τάξη και στον εγγλέζικο ιμπεριαλισμό.

Με το ίδιο περιεχόμενο διοργανώνονται και οι παρακάτω εκδηλώσεις:

-- Η Κομματική Οργάνωση Αμφιάλης του ΚΚΕ και η Οργάνωση Βάσης Κερατσινίου της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση, το Σάββατο 5 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Β' ΚΑΠΗ Κερατσινίου (Π. Τσαλδάρη) με θέμα: «Δεκέμβρης του 1944 - Η Ιστορία μας διδάσκει». Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαγεωργάκης, ιστορικός και μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Δεκέμβρης 1944 - Ιστορική αλήθεια», διοργανώνει η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΘ του ΚΚΕ, την Τρίτη 15 Δεκέμβρη στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ και ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ