Σάββατο 28 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Διπλή εκδήλωση για το Δεκέμβρη του '44

Το Σάββατο 5 του Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος. Το πρωί θα τοποθετηθεί τιμητική στήλη στα Προσφυγικά της Αλεξάνδρας

Η αφίσα της εκδήλωσης
Η αφίσα της εκδήλωσης
Με μια διπλή εκδήλωση το Σάββατο, 5 του Δεκέμβρη, η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ τιμά τον ηρωικό Δεκέμβρη του 1944 και τα διδάγματά του στο σήμερα. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα. Την ίδια μέρα, διοργανώνεται εκδήλωση στις 11 π.μ. στα «Προσφυγικά» της Λ. Αλεξάνδρας, κατά την οποία θα τοποθετηθεί τιμητική στήλη για τους μαχητές του ΚΚΕ και του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ που πολέμησαν ενάντια στην αστική τάξη και στον εγγλέζικο ιμπεριαλισμό.

Για την προπαγάνδιση της εκδήλωσης, και με στόχο να συμβάλει με πλούσιο υλικό στη βαθιά διαφωτιστική δουλειά με αφορμή το ματοκύλισμα του λαϊκού κινήματος και τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν της «ματωμένης Κυριακής», η ΚΟΑ του ΚΚΕ έχει εκδώσει ήδη σειρά από αφίσες, καθώς και ένα εικονογραφημένο τετρασέλιδο, με το ιστορικό και ορισμένα σύντομα συμπεράσματα που πηγάζουν από τα γεγονότα της εποχής. Το φυλλάδιο θα παρουσιαστεί αναλυτικά στο αυριανό φύλλο του «Ρ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ