Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Ξύπνησαν τα σκυλιά της ΕΕ»!

Ξύπνησαν τα σκυλιά της ΕΕ και αρχίζουν να ουρλιάζουν προσπαθώντας να ξαναγράψουν την Ιστορία από την ανάποδη, να τη διαστρεβλώσουν με τα αντικομμουνιστικά τους Μνημόνια... Η ισοπεδωτική παρουσίαση των γεγονότων της Ιστορίας, αποτελεί πρόκληση προς την ιστορική μνήμη. Γιατί οι λαοί της Ευρώπης έδωσαν εκατομμύρια νεκρούς για την κατοχύρωση της ειρήνης και την απόκρουση του ναζισμού - φασισμού. Πιστεύουμε πως αυτοί οι λαοί δε θα επιτρέψουν τη νεκρανάσταση των βρικολάκων.

Προσπαθούν οι βρικόλακες του πολέμου που εξαπέλυσαν το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα τους πολέμους στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιρακ, στο Αφγανιστάν που ακόμα ματώνουν από τα όπλα των ιμπεριαλιστών που ξερνάνε θάνατο, να σβήσουν τα δικά τους εγκλήματα. Αυτοί οι ψυχροί δολοφόνοι ιμπεριαλιστές έχουν το θράσος να συκοφαντούν τα κομμουνιστικά καθεστώτα και να φτιάχνουν αντικομμουνιστικά μνημόνια!

Ομως, η γενιά μας θυσίασε τα καλύτερα παιδιά της, εδώ στη χώρα μας: Στα στρατόπεδα της Μακρονήσου, του Αϊ Στράτη, της Γιούρας, Ικαρίας, Λέρου, Ανάφης , Φολέγανδρου, Τρίκερι κλπ. για ένα καλύτερο μέλλον σε ένα καλύτερο και δίκαιο κόσμο. Και τώρα έρχονται αυτοί οι εγκληματίες, να εξομοιώσουν τους θύτες με τα θύματα, δηλαδή τους εγκληματίες με τους ήρωες!

Μάταιος κόπος. Είναι γελασμένα τα φασιστοειδή του ιμπεριαλισμού και της ΕΕ αν νομίζουν πως μπορεί να περάσει η αντικομμουνιστική τους προπαγάνδα. Είναι η γενιά μας που θυσίασε τα καλύτερα παιδιά της για να εξασφαλιστούν: το Οχτάωρο, η Κοινωνική Ασφάλιση, οι Συλλογικές Συμβάσεις, οι Αδειες, τα Επιδόματα, η Δωρεάν Παιδεία και Δωρεάν Υγεία. Ολες αυτές οι κατακτήσεις φέρνουν τη σφραγίδα του σοσιαλισμού κομμουνισμού και του αγώνα της δικής μας γενιάς.

Είναι απαραίτητο να αποκρουστούν απ' όλους τα αντικομμουνιστικά μνημόνια και το κατάπτυστο σχέδιό τους για καταδίκη του κομμουνισμού. Εμείς οι απόμαχοι συνταξιούχοι του Σωματείου ΤΕΒΕ Ιωαννίνων απαιτούμε να σταματήσει, τώρα, ο αντικομμουνισμός.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πρόεδρος συνταξιούχων ΤΕΒΕ Ν. Ιωαννίνων


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ