Τετάρτη 25 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ των φυλακών Κορυδαλλού σκότωσε χτες τα ξημερώματα, έναν 44χρονο άνδρα. Το έγκλημα έγινε στο σπίτι του θύματος στα Καμίνια. Είχε προηγηθεί λογομαχία και ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο πόδι προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία. Ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία.

ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε η ανάρτηση στην ιστοσελίδα «Zougla», βίντεο με ερωτικές σκηνές γιατρών και νοσηλευτών, σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, τις οποίες οι ίδιοι βιντεοσκοπούσαν. Το επίμαχο βίντεο είναι μέρος της δικογραφίας που σχηματίστηκε, καθώς μία από τις νοσοκόμες που φέρεται ότι συμμετείχε στις ομαδικές συνευρέσεις, μήνυσε ένα γιατρό που φέρεται ως ο οργανωτής. Το υλικό διέρρευσε από τη δικογραφία και έγινε κοινό θέαμα στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα για να διερευνηθεί αν υπάρχει παραβίαση του νόμου περί ασέμνων.

ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ των συνηγόρων υπεράσπισης ολοκληρώθηκε χτες στο πενταμελές Εφετείο η δίκη για την υπόθεση του ΕΛΑ. Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 3 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ