Κυριακή 22 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για το Σοσιαλισμό

Εκδηλώσεις με θέμα την Οχτωβριανή Επανάσταση και την προσφορά του Σοσιαλισμού διοργανώνουν τις επόμενες μέρες οι κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-- Σήμερα, Κυριακή 22/11, στις 11 π.μ., στην Ξυλοτεχνία Περιστερίου (Κωστή Παλαμά και Παρασκευοπούλου), με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ.

-- Την Παρασκευή 27/11, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο IMPERIAL (πλατεία Καραϊσκάκη) οι Κλαδικές Οργανώσεις της ΚΟΑ οργανώνουν συζήτηση με θέμα «Η αλήθεια για το τείχος του Βερολίνου. Σοσιαλισμός - η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα». Θα μιλήσει ο Μάκης Μαΐλης.

-- Το Σάββατο 28/11, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου), η Αχτίδα Υπηρεσιών οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας», με ομιλητή τον Διονύση Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Το Σάββατο 28/11, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα μουσικών συνόλων του Δήμου Αθηναίων (Αρτέμωνος 7, Νέος Κόσμος), οι Κομματικές Οργανώσεις του 2ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Μαΐλη «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας» με ομιλητή τον Κώστα Σκολαρίκο, συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Την Κυριακή 29/11, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17, Αιγάλεω), οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Η αλήθεια για το τείχος του Βερολίνου. Σοσιαλισμός - η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα». Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org