Κυριακή 22 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΜΙΛΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ 2008
Σε Φλώρινα και Καστοριά η σημερινή δεύτερη μέρα

«Η αλήθεια για το ΔΣΕ» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα η ΝΕ Καστοριάς του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Γ. Μαργαρίτη

Με πορεία από τη Φλώρινα προς το χώρο του ομαδικού τάφου των 850 μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ, ξεκινάει σήμερα Κυριακή η δεύτερη μέρα της επίσκεψης στο Γράμμο και το Βίτσι των 100 συντρόφων από τις Κομματικές Οργανώσεις της Πελοποννήσου και της Θεσσαλονίκης, που κατέλαβαν την πρώτη και την τρίτη θέση, αντίστοιχα, στην άμιλλα της περσινής οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ. Το διήμερο προσκύνημα στα βουνά των σταυραετών του ΔΣΕ γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης των βραβείων της άμιλλας για την περσινή Οικονομική Εξόρμηση.

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι, οι αντιπροσωπείες των 2 Οργανώσεων θα μεταβούν στην Καστοριά και θα παραστούν σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς με θέμα «Η αλήθεια για το ΔΣΕ». Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 μ., στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου του ΤΕΙ Καστοριάς. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Ιστορίας του ΑΠΘ. Με την εκδήλωση επιχειρείται να φωτιστεί η αλήθεια για το ΔΣΕ, σαν απάντηση στην επιχείρηση παραχάραξης της Ιστορίας και την αντικομμουνιστική εκστρατεία που έχει στήσει και προωθεί η ΕΕ, με στόχο τη διατήρηση του εκμεταλλευτικού συστήματος, του καπιταλισμού.

Η Κομματική Οργάνωση Πελοποννήσου, σαν πρώτη Οργάνωση στην άμιλλα, παρέλαβε και τη σημαία του Κόμματος. Το επόμενο Σαββατοκύριακο υλοποιείται το βραβείο της άμιλλας και για τη δεύτερη Κομματική Οργάνωση, αυτή της Αττικής, η οποία θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στα Αμπελάκια και τα Αγραφα, ενώ θα παραλάβει και πίνακα με έργα από το Ιστορικό Αρχείο του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org