Σάββατο 21 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ολοι αύριο στη Γενική Συνέλευση

Στις 8.30 π.μ. στο θέατρο «Βεάκη»

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από την αυριανή Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, στις 8.30 π.μ., στο θέατρο «Βεάκη» (Στουρνάρη 32).

Καθημερινά συνεχίζονται οι εξορμήσεις στα γιαπιά και τους τόπους δουλειάς, από τα στελέχη του καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή γενική συνέλευση στο θέατρο «Βεάκη». Ταυτόχρονα, εντείνονται οι δραστηριότητες για την προετοιμασία της πανελλαδικής, πανοικοδομικής απεργίας στις 26 Νοέμβρη.

Η συνέλευση του Συνδικάτου αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα. Διεξάγεται στο πλαίσιο της πλούσιας αγωνιστικής δραστηριότητας που ξεδιπλώνουν οι οικοδόμοι. Με την απαίτηση ουσιαστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την αναθέρμανση της κατασκευαστικής δραστηριότητας στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών (λαϊκή στέγη, αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά έργα κλπ.), στοχεύουν - πέρα από την οργάνωση και τη διεκδίκηση - στην ουσιαστική ένταξη κάθε οικοδόμου στο κίνημα σε ταξική κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή, η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, συνεχίζει σε όλη την Ελλάδα τη δραστηριότητά της μπροστά στην απεργία στις 26 Νοέμβρη. Αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται περιοδείες σε Αχαΐα, Κέρκυρα και στα έργα των Τεμπών. Στις απεργιακές τους συγκεντρώσεις καλούν το Σωματείο Οικοδόμων Νότιας Εύβοιας (9.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο στο Αλιβέρι), το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Φωκίδας (10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο) και το Σωματείο Οικοδόμων Λιβαδειάς (10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ